Priser pr. kilo
Ryggkoteletter skjæres fra svinekammen og er egentlig ytrefilet med ben og fettrand.
Nakkekoteletter er skiver skåret fra svinenakken. Kotelettene har isprengt fett som gir både smak og saftighet.
Ytrefilet av svin er svinekam renskåret for fett og ben, og er en av de møreste stykkene på grisen. Ytrefilet av svin er godt egnet til helsteking i ovn eller på grillen, men kan også skjæres i skiver til biffer.
Mørbrad er den bakerste delen av svinekammen og sitter på skinka. Den kan brukes til en liten mørbradstek, skjæres i skiver til skinkebiff, bankes til snitzel, skjæres biter til grillspyd eller skjæres i strimler til supper, gryter og wok
Benfri svinenakke er ypperlig å legge på grillen når du skal ha gjester, men kan også stekes hel i ovn. I tillegg kan du lage ditt eget pulled pork ved å grille kjøttet på indirekte varme over lang tid.
Ribbenstek er renskåret ytrefilet med svor, som får kose seg lenge i ovnen sammen med grønnsaker.
En klassiker
Grillben er svineribbe skåret i ca. 2 cm tykke skiver. De kan med fordel forkokes i lettsaltet vann i ca. 1 time, før de krydres og legges på grillen.
Buklist er den nederste, benfrie delen på siden på grisen. Den kan kokes og lettsaltes til sylterull, ribberull og sylteflesk eller tas med i hodesylten. Denne delen blir ofte brukt som en del av ribba.
En kjent juleklassiker, men den er også veldig god å grille! Selges ikke separat nå, men inngår i julepakken.
Svineknoker trenger lang tilberedningstid, men er absolutt verdt å vente på. Store, kjøttfulle knoker spises gjerne med kålrotstappe eller surkål og poteter. Knoker er også ypperlige til tradisjonelle retter som ertesuppe, brennsnut, betasuppe og lapskaus. I Tyskland er de kjent for å servere Eisbein eller Schweinshaxe med Sauerkraut, som er svineknoker med en tysk variant av vår surkål.
Svineknoker trenger lang tilberedningstid, men er absolutt verdt å vente på. Store, kjøttfulle knoker spises gjerne med kålrotstappe eller surkål og poteter. Knoker er også ypperlige til tradisjonelle retter som ertesuppe, brennsnut, betasuppe og lapskaus. I Tyskland er de kjent for å servere Eisbein eller Schweinshaxe med Sauerkraut, som er svineknoker med en tysk variant av vår surkål.
Smakfulle hamburgere som kan legges rett på grillen/i panne i fryst tilstand. 4 i pakken, ca 500 gram til sammen.
Kvernet kjøtt og 1% salt
Smakfulle karboander som vi har fått så mye god tilbakemelding på! Ca 1 kg i pakken.
Velg mellom kam eller skinke. Når det er varmrøkt betyr det at den kan brukes rett som den er, uten videre tilbereding. Den passer ypperlig på brød, men er også supergod på pizza eller skjæres i litt tykkere skiver og grill/stek de kort.
Lettsaltet sideflesk som ikke er røkt. Veldig god til fiskemat som erstatter til bacon.
Saltet og røkt sideflesk i bit. 400-800 gram.
Smakfull og mør spekeskinke. Skjær tynne skiver på tvers av fibrene for best resultat. Duroc blir ofte brukt til parma og serrano spekeskinke pga sin kjøttkvalitet.
Ca 350 g, Chorizo er en spekepølse som setter god smak på både pasta, omelett, pizza etc.
Ca 210 gram. Pjokken er en liten og anvendelig spekepølse som er god som både snacks til et glass øl/vin, på brødskiva, ta med på tur etc.
Veier ca 760 gram. Salami er en spekepølse med masse smak og som egner seg ypperlig på brødskiva og på pizza.
ca 2,7 kg ribbe (varierer fra ca 2-3 kg +/- ) ca 1 kg røkt og kokt julepølse ca 1 kg medisterkaker ca 1,5 kg ribbenstek/benfri svinekam med svor ca 1 kg bøkerøkt bacon ca 1 kg varmrøkt skinke eller kam. Kassen er til sammen ca 8,5 kg og koster 240,- pr kilo. Du betaler pr kilo, så veier innholdet 8,2 kg så koster den 1968,- og veier den 8,7 kg så koster den 2088,-.
Her vil du finne informasjon om Bjørnør Gård, hvem som driver den og hva vi produserer og skaper.
Epost: post@bjornorgard.no
Tlf: 92 40 04 22
Adresse
Eiansveien 356
7180 Roan
Åpent etter avtale