Anders

Hei! I dag skal vi fortelle litt om Anders 🙂 Han er født i Trondheim, og da han var 11 år så flyttet familien til Oppdal, etter å ha tilbragt mer eller mindre hver helg og ferier på Oppdal. Her vokste han opp på et småbruk med sauer, hest, kalkuner, høner og hunder. I tillegg jobbet han som gårdsgutt på ulike gårder i tenårene, så her startet interessen for landbruket. Oppveksten besto også mye av friluftsliv og jakt, og for Anders så betyr dette mye den dag i dag.

Etter videregående jobbet han et år i Disney World i Florida, på EPCOT senteret. Etter dette ble han inspirert til å fortsette innen reiseliv, så han utdannet seg til diplomøkomom med spesialisering inne reiselivsledelse på BI.

Etter studiet jobbet han kort både hos Bennet og Berg-Hansen. Han ville ha en mer aktiv arbeidshverdag, og søkte derfor andre muligheter etter hvert. Han hadde kjennskap til McDonalds systemet fra sin tid i USA, og syntes konseptet var spennende. Han begynte som franchisetaker, og startet og bygget opp restauranten på Gardermoen, etter å ha gått ett år i opplæring rundt om i verden. Den drev han i 10 år, og har med seg mye erfaring fra denne tiden.

I 2006 endret livssituasjonen seg, og i 2009 flyttet han og hans nye samboer til Ålesund, og der startet han med å importere økologisk kvalitets te fra østen. Te var ikke så utbredt på denne tiden, og markedet var dominert av store kjeder med mye makt, og det var vanskelig å komme inn på butikker. Så etter 2 år, så de at det var vanskelig å kunne leve av dette, og han begynte som assistent/fagarbeider på Ålesund videregående skole (naturbruk, fiske og fangst). I tiden ved Ålesund VGS, så tok han også praktisk-pedagogisk utdannelse ved NTNU parallelt. I 2015 traff han Nathalie og de hadde veldig mye til felles og de ønsket å skape noe sammen.

Resten av historien kommer i neste innlegg, hvor vi skal fortelle litt om hvordan vi havnet på Roan, og starten av vår karriere innen landbruket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *